Information

HOLD GODT ØJE MED HJEMMESIDEN – VI OPDATERER I DISSE DAGE MED NYT OM CN-SÆSON 2018/2019

————————————————————————————————-

Crosssæson i nyt, skarpt koncept

Programmet for den kommende sæson i Cross Nationals ligger nu klar. Den byder på seks runder, hvor 2. runde i Middelfart samtidig er NM Cross. Der indledes d. 28. oktober i Roskilde.

“Vi har forsøgt at sammensætte programmet, så hver runde byder på udfordrende ruter i spektakulære omgivelser – og at selve arrangementet er af en vis kvalitet.”

Sådan lyder det fra udviklingskonsulent i DAF, Morten Albjerg Nielsen, der er været tovholder på Cross Nationals.

Cross Nationals er afløseren for den traditionsrige Vinterturnering, der har fået et ansigtsløft. Som navnet mere end antyder, er der tale om cross, hvor den tidligere turnering også omfattede landevejsløb.

Cross Nationals udfordrer alle løbere uanset alder, og turneringen vil i år få “besøg” af Vinterturnering Øst Ungdom i Roskilde og København, mens en tilsvarende Vinterturnering Vest Ungdom vil blive et nyt tilbud til unge løbere i Vestdanmark. I år byder 2. runde på et højdepunkt med NM Cross i Middelfart.

I forhold til de sidste par sæsoner er der sket en ændring: Cross-stafetten er ikke på programmet. Det betyder, at DM-titlen her bliver afgjort i den indlagte holdkonkurrence i forbindelse med DM Kort Cross – som det også tidligere har været kutyme.