U14 VM Cross Challenge

Få smag for cross

VM Cross 2019 skal være en dag, hvor cross bliver sat i højsædet, så alle kan opleve glæden ved cross og løb, når det mest prestigefyldte mesterskab finder vej til Aarhus, Danmark, den 30. marts 2019.

Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med. Derfor har vi oprettet en særlig U14-klasse (årgang 2006 og under), så selv de yngste kan være med i årets fedeste dag for cross. Der er ingen nedre aldersgrænse, men man skal være opmærksomme på løbets udfordringer og længde.

Man kan faktisk rigtig først deltage i danske mesterskaber fra 14 år, men de yngre løbere skal ikke snydes for denne unikke oplevelse, og derfor er det Dansk Atletik Forbund's ære at invitere til U14 VM Cross Challenge. 

Konkurrencen foregår på nøjagtig samme måde som beskrevet for U16, U18 og U20. Bortset fra, at der ikke dystes om DM-medaljer. Men der er stadig gode præmier på spil. Skal der tjenes ind til en tur med klassen, klubben eller kammeraterne, så er det til U14 VM Cross Challenge det sker, da der dystes om:

  • 5.000 kr. til bedste drenge-hold
  • 5.000 kr. til bedste pige-hold
  • 5.000 kr. til bedste mix-hold
  • 10.000 kr. til bedste klub på tværs af de tre klasser

Konkurrencen afgøres som DM-konkurrencerne efter placeringspoint. Læs mere her

Alle øvrige forhold er også gældende for U14: Overnatning, måltider, startnummer til VM, adgang til Moesgaard osv. Læs meget mere om det fede setup her

Kontakt

Har du nogle spørgsmål, så skriv til simon@dansk-atletik.dk.